₺299 Üzeri Ücretsiz Kargo
İLK SİPARİŞE ÖZEL %40 İNDİRİM
₺299 Üzeri Ücretsiz Kargo
İLK SİPARİŞE ÖZEL %40 İNDİRİM
CİLT BAKIMI YOLCULUĞUNDA RUHUNU MÜZİKLE BESLE

CİLT BAKIMI YOLCULUĞUNDA RUHUNU MÜZİKLE BESLE

Hepimizin belirli birer müzik listesi vardır. Aşık olduğumuzda, mutsuz olduğumuzda ya da iyi bir haber aldığımızda o müzik listelerinden birini açarız.

Peki ya, cilt bakımı sırasında? Aslında cilt bakımı rutinlerimiz için de birer müzik listesine sahip olmalıyız çünkü müzik, vücudun stres tepkisini ve bunun cilt sağlığı üzerindeki etkisini en aza indirerek rahatlamamızı sağlar.

Tokyo merkezli cilt bakım markası Shiseido, akustik güzellik bakımı olarak adlandırdığı cilde dokunma gücünü artıran estetik müzik yazılımı Omotenashi Sound’u geliştirdi. Marka 20 kadına müzik açıkken 20 dakika boyunca cilt bakım tedavisi uyguladı ve müziksiz cilt bakımı ile karşılaştırdığında müziğin cilt üzerindeki olumlu etkilerini saptadı. Bu yüzden müziğin cilt bakımı rutininde ruhumuzu beslediğini ve psikolojimizi iyi yönde desteklediğini söyleyebiliriz.

Dinle

Rahatla

Rutine Çevir

Hayatımızın her alanında müzik dinliyoruz. Çalışırken, kitap okurken, yolculuk yaparken… Hatta duş sırasında bile müzik dinleyen, iflah olmaz müzik tutkunları var aramızda. Bu yüzden cilt rutinin için de bir müzik listesi hazırladık çünkü cilt bakım rutininin her şeyle ilişkisi olduğuna inanıyoruz. Mutlu olduğunda, sağlıklı beslendiğinde ya da sabah rutinine içini kıpır kıpır eden o şarkıyla başladığında cildinin nasıl parladığını biliyoruz. Cildinle parlamana katkı sağlayabilmek için Cosmogenesis Labs olarak cilt bakım rutinini kişiselleştirmek ve yaşadığın olumlu deneyimi artırmak istedik. Bu yüzden senin için bir müzik listesi hazırladık.

Cilt bakım rutinin için oluşturduğumuz listeye Spotify, Apple Music ve Fizy üzerinden ulaşabilirsin.