₺299 Üzeri Ücretsiz Kargo
İLK SİPARİŞE ÖZEL %40 İNDİRİM
₺299 Üzeri Ücretsiz Kargo
İLK SİPARİŞE ÖZEL %40 İNDİRİM
CİLT BAKIM 
RUTİNİ OLUŞTUR

CİLT BAKIM RUTİNİ OLUŞTUR

Cildimiz dışarı yansıttığımız bir aynadır ve sağlıklı cildin her şeyle ilgisi vardır. Cildi; psikolojimiz, sosyal yaşantımız, beslenmemiz ya da spor rutinimizden bağımsız göremeyiz çünkü iyi bir cilt, sağlıklı görünmemizi ve hissetmemizi sağlar. Kaçımız Emma Watson’ın ya da Billie Eilish’in cildinin genetik olduğunu söyleyebilir? Çok azımız. Kuşkusuz Emma ve Billie gibi birçok kadının cilt bakım rutini var. Bu isimler cilt konusunda öne çıksa da her kadın düzenli rutin oluşturduğunda, cilt rutinini beslenme, spor ve motivasyonla desteklediğinde pürüzsüz bir cilde ulaşabilir. Cilt bakım rutini oluşturmanın zor olduğunu biliyoruz fakat parlamanı da istiyoruz.  Bu yüzden senin için günden güne parlayacağın bir cilt bakım rutini oluşturduk.


Dinle. Rutine Çevir. Parla.

Cilt rutinin sırasında dinlediğin müzikler cilt rutinini sürdürmene yardımcı olur. Cilt bakım rutini deneyimini artırmak için bir müzik listesi hazırladık. Müzik listeni aç, chado çayını yap ve motive ol. Evet, şimdi ilk adıma geçmeye hazırsın. Müzik listesi için tıkla!


Sağlıklı CildeYolculuk İlk Adım: Temizle

Cildini sabah ve akşam temizleyerek ilk adımı atabilirsin. Attığın ilk adım; gün boyunca maruz kaldığın kir, makyaj ve yabancı maddelerden cildini arındırmanı sağlar. Cildini temizlemediğinde cildinde sivilceler oluşur, cilt dehidrasyon ve erken yaşlanmaya karşı korunmasız hâle gelir. Bunu bir rutine dönüştürmek ise cildini pürüzsüzleştirerek sağlıklı ve parlak kalmasına yardımcı olur. Yüz yıkama jeli seçiminde, cildinin ihtiyacına göre hareket etmelisin. Seçeceğin yüz yıkama jelinin Salisilik Asit, Vitamin B3+B5 içermesine dikkat etmelisin. Salisilik Asit yağ üretimini azaltarak cildindeki yağı dengeler, Vitamin B3+B5 ise cildinin nemli kalmasına destek olur.

Cosmogenesis Labs Arındırıcı Köpüren Gözenek Yüz Temizleme Jeli’ne ulaşmak için linke tıkla.


Cilt Rutininin Vazgeçilmezi: Tonik

Tonik her kadının cilt bakım rutininin vazgeçilmezidir. Ne kadar yüzümüzü temizlesek de tonikle silip cildimizi ferahlatmak ve tamamen temizlendiğinden emin olmak isteriz. Pamukta makyaj ve kir kalıntılarını gördüğümüzde ise müthiş bir rahatlama hissederiz. Tonik, cildin doğal nemini kaybetmeden nazikçe yenilenmesine yardımcı olurken hassas cildi tahriş etmez ve cilt üzerindeki kuruluğu engeller. Toniğin en önemli görevi ise; cilt bakım ürünlerinin deriye nüfus etmesini sağlamak ve cildi, rutine hazırlamaktır. Eğer yaşlanma belirtilerinden şikayetçiysen AHA+BHA içeren bir tonik, akneden şikayetçiysen Niacinamide içeren bir tonik, gözeneklerinin derinlemesine temizlenmesini istiyorsan Cucumber Extract içeren bir tonik tercih etmelisin. Tek tonikte bu özelliklerin hepsine sahip olmak istiyorsan Cosmogenesis Labs Peeling Etkili Aha+Bha Yaşlanma Karşıtı Tonik senin için doğru tercih olacak.

Cosmogenesis Labs Peeling Etkili Aha+Bha Yaşlanma Karşıtı Toniğe ulaşmak için linke tıkla.

Cildini Serumla Destekle

Serumlar, güçlü bileşenleri doğrudan cilde ulaştırmak için harika bir seçenektir. Bu yüzden cilt bakım rutininin olmazsa olmazlarından biridir. Cildini temizledikten sonra, nemlendirmeden ise hemen önce cildine uygun serumunu kullanabilirsin. Cildine uygun serumu henüz keşfetmediysen hemen tıkla!


Son Aşama: Nemlendirici

Günlük cilt bakım rutininin son aşaması cildimizi bebek gibi hissettiren nemlendiricilerdir. Her gün cilt rutinine yüksek kaliteli yüz nemlendiricisi kullandığında cildindeki değişimi göreceksin. Cildi her gün nemlendirmek, daha genç ve pürüzsüz görünmeni sağlar. Bunu bir rutine dönüştürdüğündeyse cilt bariyerini koruyarak cildini uzun süre nemli tutarsın.


Cilt Bakım Rutininin Tamamlayıcısı Maske

Maskeyi günlük rutinine eklemesen de genel cilt bakım rutinine mutlaka eklemelisin. Maske, nemi cilde hapseder. Kullandığın maskeye göre cildinin ihtiyacını karşılar. Yüz maskelerini çok yönlü bir cilt bakım rutininin tamamlayıcısı olarak haftada bir veya iki kez kullanabilirsin.

Cosmogenesis Labs’in birbirinden etkili maskelerini keşfetmek için linke tıkla!